UPC Business îşi extinde portofoliul prin lansarea serviciului numere verzi “0800FreeCall”

Bucureşti, 30 septembrie 2013 – UPC Business, divizia pentru clienţi companii a UPC România, anunţă disponibilitatea unui nou serviciu în portofoliul său – numerele verzi, gratuite, de tip “0800”. Lansarea noului serviciu completează portofoliul UPC Business şi se adresează clienţilor companii care comercializează bunuri sau servicii, precum şi clienţilor guvernamentali.

“Obiectivul nostru este de a oferi în permanenţă clienţilor soluţii optime de comunicaţii pentru afacerile lor, soluţii care să-i menţină în contact cu clienţii şi partenerii lor, oferindu-le astfel oportunităţi de creştere a afacerii. Lansarea serviciului de numere gratuite face parte din strategia noastră de a oferi clienţilor companii servicii complete de comunicaţii, livrate de profesionişti în cel mai scurt timp de pe piaţă

declară Tiberius Popa, Director UPC Business

Serviciul 0800FreeCall de la UPC Business oferă companiilor şi instituţiilor publice posibilitatea de a pune la dispoziţia clienţilor lor şi partenerilor de afaceri numere de telefon apelate gratuit, fără niciun cost pentru iniţiatorul apelului. Clienţii UPC Business care vor alege acest serviciu îşi pot unifica punctele de contact într-unul singur, printr-un număr de telefon unic, apelabil atât din reţele fixe cât şi din reţele mobile, ceea ce reprezintă pe de o parte avantaj competitiv iar pe de altă parte un confort sporit pentru clienţii săi.

Soluţia oferită de UPC Business este construită pentru a oferi deplină flexibilitate şi poate fi personalizată astfel încât să satisfacă în totalitate diversitatea de cerinţe specifice ale clienţilor. Printre funcţionalităţile oferite se numără opţiuni cum ar fi Interactive Voice Response (IVR), rutarea apelurilor în funcţie de origine, dată, oră şi multe altele. Totodată, clienţii UPC au posibilitatea de a controla bugetul alocat acestui serviciu oferit gratuit, prin limitarea numărului de apeluri primite pe minut, restricţionarea apelurilor în anumite intervale orare sau stabilirea unui anumit buget pentru traficul lunar.
Detalii despre serviciul “0800” puteţi găsi şi pe pagina oficială a companiei

Informații suplimentare despre UPC

UPC România, una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii de pe piaţa locală, este lider în domeniul inovaţiei în tehnologie. Compania oferă servicii de televiziune (digitală, prin satelit şi analogică), Internet în bandă largă şi telefonie în aproximativ 200 de localităţi. Serviciile digitale oferite de UPC România îi conectează pe cei 1.153.700 de clienţi la universul digital şi le oferă experienţe uimitoare. Premierele UPC pe piaţa din România includ lansarea televiziunii digitale, a tehnologiilor HD, DVR, 3D, dar şi a celui mai rapid Internet prin cablu, Fiber Power 200 Mbps. UPC România este afiliată la Liberty Global, Inc.

Informații suplimentare despre UPC Business

UPC România, prin divizia sa dedicatã soluţiilor de comunicaţii pentru companii - UPC Business - poate asigura cea mai eficientã soluţie pentru companiile care doresc conexiuni stabile de mare vitezã, în mai multe localitãţi din ţarã sau în mai multe sedii din acelaşi oraş. Prin intermediul infrastructurii permanent îmbunãtãţite, compania poate dezvolta reţele virtuale private, sisteme intranet şi extranet, reţele de telefonie privatã, videoconferinţe, video monitorizare.

Divizia UPC Business este prezentã în 10 ţãri din Europa: Olanda, Austria, Irlanda, Polonia, Cehia, Slovacia, România, Ungaria, Elveţia şi Germania.
La nivel naţional, reţeaua de fibrã opticã şi cablu CATV acoperã 114 dintre cele mai importante oraşe din România, incluzând: Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Constanţa, Iaşi. Portofoliul UPC Business acoperã toate segmentele de piaţã, de la companii mici şi mijlocii pânã la companii naţionale şi multinaţionale. Soluţiile de comunicaţii se adreseazã şi verticalelor specifice de piaţã, cum ar fi: sectorul bancar, transporturi, distribuţie şi logisticã, educaţie sau administraţie publicã.

Liberty Global, Inc. este liderul industriei mondiale de comunicaţii prin cablu, cu operaţiuni în 14 ţări. Îi conectăm pe oameni cu lumea digitală şi le oferim posibilitatea de a descoperi şi experimenta posibilităţi nelimitate. Serviciile noastre de televiziune, Internet în bandă largă şi telefonie sunt furnizate prin intermediul unor reţele de generaţie următoare şi prin platforme inovatoare de tehnologie care conectează 24 de milioane de clienţi. La jumãtatea lunii iunie 2013, aceştia aveau 48 de milioane de abonamente.

Brandurile Liberty Global includ Virgin Media, UPC, Unitymedia, Kabel BW, Telenet şi VTR. Operaţiunile noastre includ totodată şi Chellomedia, divizia de conţinut, Liberty Global Business, divizia de servicii pentru companii şi Liberty Global Ventures, fondul nostru de investiţii. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.lgi.com

Pentru mai multe detalii va rugam sa contactati:

Ariana Badin

Director Comunicare Marketing & PR, UPC Romania