Cloud TV, noul serviciu oferit de UPC Business clienților săi

UPC Cloud TV este un serviciu uşor de personalizat ĩn funcţie de nevoile concrete ale clienţilor şi o premieră pentru piaţa din România

Bucureşti, 17 martie 2015 – UPC Business, divizia pentru clienţi companii a UPC România, anunţă lansarea Cloud TV, singura soluţie integratã de servicii de pe piaţa localã de telecomunicaţii, creatã special pentru a veni ĩn sprijinul clienţilor UPC. Lansarea noului serviciu se adreseazã ĩn principal clienţilor companii cu afaceri ĩn industria hotelierã, de sãnãtate şi wellness.

Serviciul Cloud TV de la UPC Business oferã companiilor din domeniul ospitalitãţii (hoteluri, pensiuni) şi cel al serviciilor de sãnãtate, posibilitatea de a pune la dispoziţia clienţilor lor – prin intermediul unui televizor Smart – conţinut TV pe platformã internet (TV over IP) prin integrarea serviciilor de voce, video şi date prin convergenţa IP.

“Lansarea UPC Cloud TV face parte din strategia noastrã de a oferi în permanenţă clienţilor companii soluţii integrate de comunicaţii pentru afacerile lor. Soluţia oferită de UPC Business este construită pentru a oferi deplină flexibilitate şi poate fi personalizată astfel pentru diversitatea de cerinţe specifice ale clienţilor. Continuãm sã investim ĩn produse şi servicii inovatoare, iar lansarea UPC Cloud TV vine sa susţinã preocuparea noastrã continuã pentru inovaţie”, declară Tiberius Popa, Director UPC Business.

Clienţii UPC Business care aleg acest serviciu beneficiazã de soluţii IT&C special dedicate, complete şi inovative – ĩn Cloud – şi au astfel acces la cele mai bune soluţii de divertisment, pe baza unui abonament lunar. Printre funcţionalităţile oferite se numără opţiuni cum ar fi o grilã TV personalizatã, mesaj de ĩntâmpinare,integrarea cu sistemele de management ale clienţilor sau altor clãdiri (ex: PMS – Opera s.a, Fidelio, BMS), alãturi de elemente precum ghidul de servicii sau aspecte de conţinut dinamic (meteo, ştiri, etc.).

UPC Business este partenerul ideal pentru oferirea de soluţii integrate de comunicaţii de ultimã generaţie, contribuind la inovarea afacerilor noastre prin acest nou serviciu ĩn cloud actualizat în permanenţã şi ĩn condiţii de maximã siguranţã. Un avantaj important oferit de serviciul UPC Cloud TV este acela că soluţia este uşor de personalizat, hotelul nostru având posibilitatea sã integreze şi alte canale TV, pe lângã cele furnizate de UPC şi sã ofere o soluţie TV cu mesaj de ĩntâmpinare. Aceşti diferenţiatori contribuie fiecare la ĩmbunãtãţirea experienţei clienţilor noştri. Este un parteneriat firesc, între douã companii preocupate sa ofere clienţilor o experienţã excelentã de fiecare datã”, declarã Rãzvan Lãzãrescu, Rooms & Revenue Manager Crowne Plaza, primul client pentru care UPC Business a implementat noul serviciu.

Solutia tehnicã a serviciului UPC Cloud TV este oferitã ĩn parteneriat strategic cu Nevotek, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii Hospitality & IP TV la nivel internaţional.

Informaţii suplimentare despre UPC

UPC România, una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii de pe piaţa locală, este lider în domeniul inovaţiei în tehnologie. Compania oferă servicii de televiziune (digitală, prin satelit şi analogică), Internet în bandă largă şi telefonie în aproximativ 300 de localitãţi. Serviciile digitale oferite de UPC România îi conectează pe cei 1.186.300 de clienţi la universul digital şi le oferă experienţe uimitoare. Premierele UPC pe piaţa din România includ lansarea televiziunii digitale, a tehnologiilor HD, DVR, 3D, dar şi a internetului de mare vitezã, Fiber Power 200 Mbps. Serviciile UPC au devenit în 2014 disponibile şi în afara casei, prin lansarea Wi-Free şi Horizon Go. UPC România este afiliată la Liberty Global, plc.

Liberty Global, plc. este cea mai mare companie internaţionalã de comunicaţii prin cablu din lume, cu operaţiuni în 14 ţări. Îi conectăm pe oameni cu lumea digitală şi le oferim posibilitatea de a descoperi şi experimenta posibilităţi nelimitate. Serviciile noastre - televiziune, Internet în bandă largă şi telefonie - sunt furnizate prin intermediul unor reţele de generaţie următoare şi prin platforme inovatoare de tehnologie care conectează 27,3 milioane de clienţi. La 31 decembrie 2014, aceştia aveau 56 milioane de abonamente.

Brandurile Liberty Global includ Virgin Media, UPC, Unitymedia Kabel BW, Telenet şi VTR. Operaţiunile noastre includ totodată şi Liberty Global Business, divizia de servicii pentru companii şi Liberty Global Ventures, fondul nostru de investiţii.

Despre UPC Business

UPC România, prin divizia sa dedicatã soluţiilor de comunicaţii pentru companii - UPC Business - poate asigura cea mai eficientã soluţie pentru companiile care doresc conexiuni stabile de mare vitezã, în mai multe localitãţi din ţarã sau în mai multe sedii din acelaşi oraş. Prin intermediul infrastructurii permanent îmbunãtãţite, compania poate dezvolta reţele virtuale private, sisteme intranet şi extranet, reţele de telefonie privatã, videoconferinţe, video monitorizare. UPC Business adaugă mereu în portofoliu produse şi servicii de care mediul de afaceri are nevoie, printre cele mai recente numărându-se: cablarea structurată, audioconferinţa, semnătura digitală. Divizia UPC Business este prezentã în 12 ţãri din Europa: Olanda, Austria, Belgia, Irlanda, Marea Britanie, Polonia, Cehia, Slovacia, România, Ungaria, Elveţia şi Germania. La nivel naţional, reţeaua de fibrã opticã şi cablu CATV acoperã aproximativ 200 dintre cele mai importante oraşe din România, incluzând: Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Constanţa, Iaşi. Portofoliul UPC Business acoperã toate segmentele de piaţã, de la companii mici şi mijlocii pânã la companii naţionale şi multinaţionale. Soluţiile de comunicaţii se adreseazã şi verticalelor specifice de piaţã, cum ar fi: sectorul bancar, transporturi, distribuţie şi logisticã, educaţie sau administraţie publicã.