Transport de date securizat prin conexiuni dedicate de mare viteză

Servicii de date pentru Companii mari.

Cu serviciile de transport de date IP VPN si Linii Inchiriate de la UPC Business, ai conexiuni securizate la viteze foarte mari.

Ca sa poti comunica rapid si sigur cu birourile companiei tale din alte orase si cu partenerii tai de afaceri.

 

Atunci când afacerea ta depinde foarte mult de accesul rapid la internet, ai nevoie de o conexiune stabilă, securizată, redundantă, cu monitorizare permanentă.

 

Nu este necesar să ai cheltuieli interne cu personal specializat şi nici să investeşti în echipamente care, la un moment dat, nu mai reuşesc să ţină pasul cu nivelul de dezvoltare al afacerii tale. Pentru că noi ne ocupăm de toate acestea în locul tău.

 

 
 

Serviciul IP VPN este ideal pentru companiile care dispun de sisteme informatice ce transmit date în timp real şi au locaţii multiple la nivel regional sau naţional.


IP VPN - Reţea Virtuală Privată - asigură securizarea acestor sisteme şi astfel confidenţialitatea informaţiilor transmise, precum şi viteză dedicată şi garantată.

 
 

Acest serviciu conectează fiecare două locaţii ale companiei tale printr-o linie de comunicaţii securizată şi garantată, în măsură să integreze servicii de transfer de date, voce şi video.

 

Conexiunile dedicate oferă circuite punct la punct, furnizate prin interfeţele de conectare SDH, PDH şi Ethernet.

 
 
 
 
Pentru mai multe detalii despre avantajele acestui serviciu
sună la 0311 000 000 sau trimite un email la sales@upcbusiness.ro